№ 2018/1
Ринок: прогноз і кон’юнктураЯНЕНКОВА І. Г.1, ЦИПЛІЦЬКА О. О.2
1ДУ "Інститут економіки та прогнозування НАН України"
2Чорноморський національний університет імені Петра Могили
Оцінка можливостей експорту української продукції до США та Канади
АНОТАЦІЯ ▼
Обґрунтовано нові можливості виходу на ринки США та Канади для вітчизняних виробників харчової промисловості. Проведено порівняльний аналіз основних показників динаміки експорту з України до США та Канади. Розглянуто вимоги до учасників державних закупівель у США. Виявлено специфічні вимоги для виробників харчової промисловості. Запропоновано послідовність дій для успішного експорту українських продуктів харчування на ринки США та Канади.
Ключові слова: експорт, харчова промисловість, розвиток, українські виробники, державні закупівлі, імпорт, продукти харчування
Стаття українською мовою (cтор. 111 - 119) | Завантажити | Завантажень : 701 |
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ ▼